Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs sürerken görmek

Rüyada otobüs sürerken görmek

Rüyada otobüs sürerken görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada otobüs sürerken gördüyseniz:

  • Yeni maddi çıkış yolları söz konusu olabilir.

Rüyada otobüs süren birini görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, hakkıyla kazanca yorulur.

Rüyada birini otobüs sürerken görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada otobüs sürerken görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba sürerken uyumak makam ve rütbe edineceğine, yeni işlere gireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada nun süresini görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, duraklama yaşanacağına, sıkıntı yükleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini araba sürerken görmek zahmete düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba sürememek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Rüyada saffat süresini okumak işlerdeki verimin artacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments