Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba sürememek

Rüyada araba sürememek

Rüyada araba sürememek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, başarılarının katlanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba sürememek gördüyseniz:

  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Rüyada araba süren kadın görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada araba süren birini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını araba sürerken görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini araba sürerken görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada araba sürerken uyuklamak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu araba sürerken görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babasını araba sürerken görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, ondan faydalanacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments