Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nun süresini görmek

Rüyada nun süresini görmek

Rüyada nun süresini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada nun süresini gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Rüyada kızını araba sürerken görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını bisiklet sürerken görmek kişinin içinin daralacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatiha süresini okuduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, alim ve bilge insan olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına inanılır.

Rüyada kardeşini araba sürerken görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada araba süren birini görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada otobüs sürerken görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada tarla süren görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba sürerken birini ezmek sağlıklı bir ömür süreceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments