Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle okula gitmek

Rüyada otobüsle okula gitmek

Rüyada otobüsle okula gitmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, para biriktirebileceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sağlığından olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, itibar kazanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada otobüsle okula gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Rüyada otobüsle okula gitmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada okul otobüsü görmek moralinin bozulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Rüyada hacca gitmek için otobüse binmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada otobüsle hızlı gitmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada giden otobüs görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına alamet eder.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, borçlarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle umreye gitmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments