Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi avukatını görmek

Rüyada kendi avukatını görmek

Rüyada kendi avukatını görmek başarıların çoğalacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Rüyada kendi avukatını gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kendi avukatını görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına tabir olunur.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukat bürosu görmek kesesinin dolacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cübbeli avukat görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada avukat görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Rüyada avukata gitmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada hakim ve avukat görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avukatla konuşmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments