Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağında kelebek görmek

Rüyada örümcek ağında kelebek görmek

Rüyada örümcek ağında kelebek görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, başarının düşeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada örümcek ağında kelebek gördüyseniz:

  • Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır.

Rüyada örümcek ağında kelebek görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada örümcek ağından kurtulmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kelebekli yüzük görmek yolculuğa, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada elinde kelebek görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, daima önüne bakacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada pembe kelebek görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek yediğini görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek kurtarmak istediği herşeye kavuşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada arı ve kelebek görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments