Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağı süpürmek

Rüyada örümcek ağı süpürmek

Rüyada örümcek ağı süpürmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalettir.

Rüyada örümcek ağı süpürmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Rüyada örümcek ağı süpürdüğünü görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada örümcek ağı süpürmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada ağın içinde örümcek görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada örümcek ağı toplamak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret etmektedir.

Rüyada örümcek ağına yakalanmak bundan hayır göreceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalettir.

Rüyada örümcek ağı bozmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işarettir.

Rüyada örümcek ağı görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada örümcek ağını temizlediğini görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments