Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağı görmek

Rüyada örümcek ağı görmek

Rüyada örümcek ağı görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayaller kurulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada örümcek ağı gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada örümcek ağı süpürmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kapıda örümcek ağı görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Rüyada duvarlarda örümcek ağı görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada örümcek ağına takılmak kötü yollara gireceğine, zorlukların geride kalacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde örümcek ağı görmek işlerinin yolunda gideceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada örümcek ağı görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalettir.

Rüyada örümcek ağını bozduğunu görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments