Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağına yakalanmak

Rüyada örümcek ağına yakalanmak

Rüyada örümcek ağına yakalanmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada örümcek ağına yakalanmak gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada örümcek ağına yakalanmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada örümcek ağı ve örümcek görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, makama ve rızka sahip olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada mutfakta örümcek ağı görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıda örümcek ağı görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, adını kirleteceğine rivayet eder.

Rüyada örümcek ağı süpürmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ağı görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta örümcek ağı görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine alamet eder.

Rüyada örümcek ağını temizlediğini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments