Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç para almak

Rüyada bir avuç para almak

Rüyada bir avuç para almak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hastalıklarının azalacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç para almak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Rüyada bir avuç para almak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucunda para görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına yorulur.

Rüyada bir avuç bozuk para almak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, birçok işin birlikte yapılacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada bir avuç kağıt para görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet eder.

Rüyada avuçla bozuk para görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Rüyada bir avuç demir para görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada avuç dolusu para görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments