Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken bal yemek

Rüyada oruçlu iken bal yemek

Rüyada oruçlu iken bal yemek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken bal yemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken bal yemek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken üzüm yemek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek ferahlığa çıkılacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yaşam tecrübesi edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çocuklar gibi şen olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken elma yemek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments