Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ortadan kaybolmak

Rüyada ortadan kaybolmak

Rüyada ortadan kaybolmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, çeşitleneceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ortadan kaybolmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ortadan kaybolmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına tabir olunur.

Rüyada suyun ortasında kalmak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, uzaktan haberler işiteceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada orta büyüklükte balık görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada odanın ortasında tuvalet görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orta okul arkadaşlarını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Rüyada orta yaşlı birini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada kaşının ortasını almak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yanlış yatırımlar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments