Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun ortasında kalmak

Rüyada suyun ortasında kalmak

Rüyada suyun ortasında kalmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına inanılır.

Rüyada suyun ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Rüyada suyun ortasında kalmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kavganın ortasında kalmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, para sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşin ortasında kalmak haybeye para ve zaman harcayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yangın ortasında kalmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, kısmetlerin azalacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusun ortasında kalmak adının tüm dünyaya yayılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet eder.

Rüyada depremin ortasında kalmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sıkıntıların aşılacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada trafiğin ortasında kalmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, beddua ve ah alacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş ortasında kalmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments