Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta yaşlı birini görmek

Rüyada orta yaşlı birini görmek

Rüyada orta yaşlı birini görmek yeni işlere gireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, isteklerini yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı birini gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada orta yaşlı birini genç görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek başarısının çoğalacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada orta yaşlı gelin görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada orta yaşlı birini görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orta yaş erkek görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı kadın görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada orta yaşlı erkekle evlenmek mutluluktan havalara uçacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet eder.

Rüyada orta yaşlı biriyle evlenmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments