Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta okul arkadaşlarını görmek

Rüyada orta okul arkadaşlarını görmek

Rüyada orta okul arkadaşlarını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, mutluluğunun daim olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada orta okul arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Rüyada orta okul arkadaşlarını görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulur.

Rüyada denizin ortasında okul görmek makam sahibi olacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada orta okulunu görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada orta okula gitmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada okulda arkadaşlarını görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, giderlerin artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşını öpmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ancak yılmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments