Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kar yağdığını görmek

Rüyada beyaz kar yağdığını görmek

Rüyada beyaz kar yağdığını görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kar yağdığını gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Rüyada beyaz kar yağdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, dirliğin bozulabileceğine işaret eder.

Rüyada aniden kar yağdığını görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bembeyaz kar yağdığını görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada evine kar yağmak şükrederek yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekim ayında kar yağdığını görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ilkbaharda kar yağdığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments