Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek eti görmek

Rüyada ördek eti görmek

Rüyada ördek eti görmek mal ve mülk sahibi olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok zor duruma düşüleceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek eti gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Rüyada ördek eti yemek verilen sözlerin tutulacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada ördek eti görmek kısmetlerinin açılacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek eti pişirmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Rüyada ördek yavrusu görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada yumurtlayan ördek görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ördek yemek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz ve ördek görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments