Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli birinin mezarını görmek

Rüyada önemli birinin mezarını görmek

Rüyada önemli birinin mezarını görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada önemli birinin mezarını gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada önemli birinin mezarını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli zat görmek muradın gerçekleşeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli şahsiyet görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada önemli kişileri görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada önemli kişi görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önemli insanları görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işarettir.

Rüyada önemli biri olmak yüksek bir makamı olacağına, ortağından ayrılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada önemli birinin elini öpmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments