Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli kişi görmek

Rüyada önemli kişi görmek

Rüyada önemli kişi görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada önemli kişi gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada önemli bir kişiyi görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Rüyada önemli kişi görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Rüyada önemli kişileri görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada önemli bir kişi görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, çok kötü hissedileceğine inanılır.

Rüyada önemli birini görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada önemli birinin elini öpmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada önemli bir sınavı kaçırmak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Rüyada önemli birini öldürmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments