Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceden sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada önceden sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada önceden sevdiğin kişiyi görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, mutluluğunun artacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada önceden sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada önceden sevdiğin kişiyi görmek makamının yükseleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada önceden ölmüş kişiyi görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada önceden sevdiğin birini görmek gelir elde edeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Rüyada önceden sevdiği birini görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada geleceği önceden görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önceden tanıdığın birini görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yeni malların alınacağına, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada önceden oturduğun evi görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada önceden yaşadığın evi görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments