Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceden oturduğun evi görmek

Rüyada önceden oturduğun evi görmek

Rüyada önceden oturduğun evi görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yeni malların alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalettir.

Rüyada önceden oturduğun evi gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada önceden oturduğun evi görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada önceden oturduğu evi görmek şükrederek yaşayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine yorulur.

Rüyada önceden yaşadığı evi görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada önceden yaşadığın evi görmek yarınlara bakacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına tabir olunur.

Rüyada geleceği önceden görmek dertleşerek moral bulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada önceden ölen birini görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada önceden ölmüş birini görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada önceden ölmüş kişiyi görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments