Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceden tanıdığın birini görmek

Rüyada önceden tanıdığın birini görmek

Rüyada önceden tanıdığın birini görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ruhsal olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada önceden tanıdığın birini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada önceden tanıdığın birini görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada önceden ölmüş birini yıkamak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada önceden oturduğu evi görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada daha önceden ölen birini görmek kendi patronu olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada önceden yaşadığı evi görmek geri plana düşeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada daha önceden ölmüş birini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada önceden görmek işinin başına geçeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments