Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceden sevdiği birini görmek

Rüyada önceden sevdiği birini görmek

Rüyada önceden sevdiği birini görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, paraya ve mala kavuşacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada önceden sevdiği birini gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Rüyada önceden sevdiğin kişiyi görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada önceden sevdiği birini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada önceden sevdiğin birini görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada olacakları önceden görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada önceden ölmüş birini canlı görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine tabir olunur.

Rüyada daha önceden ölmüş birini görmek kendisini çok yıpratacağına, zorlukların baş göstereceğine, aldığı borçların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada önceden ölmüş kişiyi görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına tabir olunur.

Rüyada daha önceden ölen birini görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments