Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada on lira görmek

Rüyada on lira görmek

Rüyada on lira görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ağzının tadının bozulacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada on lira gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Rüyada altın sarı lira görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine işarettir.

Rüyada sarı lira toplamak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada altın lira çalmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada altın lira toplamak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işarettir.

Rüyada kağıt beş lira görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çözümlere kavuşacağına, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Rüyada altın lira görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük lira görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments