Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu yemek yediğini görmek

Rüyada tuzlu yemek yediğini görmek

Rüyada tuzlu yemek yediğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu yemek yediğini gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Rüyada tuzlu yemek yediğini görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Rüyada başkasının tuz yediğini görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tuz yediğini görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu fıstık yediğini görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuz yediğini görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu patates yemek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuz yemek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalettir.

Rüyada tuzlu fındık yemek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, dileklerinin yerine geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments