Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzunda yara görmek

Rüyada omuzunda yara görmek

Rüyada omuzunda yara görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, gıybet edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada omuzunda yara gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak anne babaya müjde verileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan yaralanmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sağ omuzda yara görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda yara görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada omuzunda yara görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada omuzlarda yara görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments