Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzdan yaralanmak

Rüyada omuzdan yaralanmak

Rüyada omuzdan yaralanmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, her anlamda şifa bulmaya, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet eder.

Rüyada omuzdan yaralanmak gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ omuzda yara görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada omuzda yara görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada omuzdan yaralanmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işarettir.

Rüyada omuzunda yara görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol omuzda yara görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hayatını ailesine adayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuzlarda yara görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzdan öpülmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments