Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzlarından tutmak

Rüyada omuzlarından tutmak

Rüyada omuzlarından tutmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, başarılarının tadına varacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kafasının da rahat edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzlarından tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada omuzlarından tutmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzdan tutmak hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada omuzlarda kıl görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Rüyada omuzda su taşımak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omuza dayanmak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzda taşınmak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, adını herkese duyuracağına inanılır.

Rüyada omuzdan ısırılmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıllı omuz görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments