Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü yaşarken görmek

Rüyada ölüyü yaşarken görmek

Rüyada ölüyü yaşarken görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü yaşarken gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Rüyada ölüyü yaşarken görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek dönülmez yollara gireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşayan ölüler görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, refahının ve varlığının artacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada yaşayan birini ölüp dirildiğini görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada yaşayan birini öldüğünü görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işarettir.

Rüyada yaşayanı ölmüş görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada yaşayan birini hasta görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, batıl amele, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments