Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kefenlemek

Rüyada ölüyü kefenlemek

Rüyada ölüyü kefenlemek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenlemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek çok büyük destek vereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefenlediğini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalettir.

Rüyada ölüyü kefenlemek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü kefenlemek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine kızacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kefenlediğini görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ölüleri kefenlemek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini kefenlemek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments