Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüleri kefenlemek

Rüyada ölüleri kefenlemek

Rüyada ölüleri kefenlemek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüleri kefenlemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Rüyada ölü kefenlediğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hastalıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlediğini görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet eder.

Rüyada ölü kefenlemek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ölüleri kefenlemek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada ölüyü kefenlemek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini kefenlemek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments