Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kefenlediğini görmek

Rüyada ölü kefenlediğini görmek

Rüyada ölü kefenlediğini görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlediğini gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü kefenlediğini görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ölü kefenlemek şansının kendisinden yana olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini kefenlemek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüleri kefenlemek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefenlemek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefenlediğini görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments