Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kefenlemek

Rüyada ölü kefenlemek

Rüyada ölü kefenlemek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada ölüleri kefenlemek büyük emekler vereceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü kefenlediğini görmek talihin yüzlerine güleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kefenlediğini görmek tüm isteklerine kavuşacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefenlemek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlemek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölü birini kefenlemek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ekmeğinin artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments