Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü hazırlamak

Rüyada ölüyü hazırlamak

Rüyada ölüyü hazırlamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü hazırlamak gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Rüyada ölüye yemek hazırlamak huzurunun da yerine geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölülere yemek hazırlamak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işarettir.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada ölü birine yemek hazırlamak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ölüyü hazırlamak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine tabir olunur.

Rüyada kocaya yemek hazırlamak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada bebek maması hazırlamak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments