Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle yemek yemek görmek

Rüyada ölüyle yemek yemek görmek

Rüyada ölüyle yemek yemek görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Rüyada ölüden yumruk yemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin yemek istemek olumlu gelişmeler yaşayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret eder.

Rüyada ölü kedi yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü etini yemek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü yemek şifaya kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Rüyada ölü köpek eti yemek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments