Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü yemek

Rüyada ölüyü yemek

Rüyada ölüyü yemek borçların biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, iyi halinin kalmayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü yemek gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölünün yemek yaptığını görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babaya yemek vermek dertlerinin dermanına kavuşacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden yumruk yemek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yemek istediğini görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada ölü hayvan eti yemek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insana yemek vermek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments