Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle küsmek

Rüyada ölüyle küsmek

Rüyada ölüyle küsmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, güzelleşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalettir.

Rüyada ölüyle küsmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ölüye küsmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle küsmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine küsmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşıyla küsmek huzurlu bir hayata adım atacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye küsmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, koyu muhabbette kalacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla küsmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye küsmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, mal mülk kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eşle küsmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments