Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşle küsmek

Rüyada eşle küsmek

Rüyada eşle küsmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin aksamayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada eşle küsmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Rüyada eşe küsmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşle küsmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada anneye küsmek çok resmi görevlerde bulunacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarla küsmek yaşamının uzun olacağına, kendisini işine vereceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşına küsmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada birine küsmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babaya küsmek darlığa düşeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşına küsmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments