Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye küsmek

Rüyada ölüye küsmek

Rüyada ölüye küsmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye küsmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölüye küsmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada ölü birine küsmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle küsmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada birine küsmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzenle küsmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadasınla küsmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada en iyi arkadaşla küsmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına tabir olunur.

Rüyada kayınvalideye küsmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bunun şans olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments