Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işini yapmak

Rüyada işini yapmak

Rüyada işini yapmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işini yapmak gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada yanlış iş yapmak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada boncuk işi yapmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçede iş yapmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde satış yapmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Rüyada ev işi yapmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, korkularının sona ereceğine yorulur.

Rüyada kendi işini yapmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada işyerinde banyo yapmak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, talihinizin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments