Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle balık yemek

Rüyada ölüyle balık yemek

Rüyada ölüyle balık yemek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, konforunun yerinde olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, akıllı adımlar atacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle balık yemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ölüyle balık yemek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü balık yemek hayırlı bir işe adım atılacağına, parasının azalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Rüyada ölü fok balığı görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çeşitleneceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek balığı ölüsü görmek şükrederek yaşayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü balık kafası görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Rüyada ölü beyaz balık görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü balık tutmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments