Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü balık yemek

Rüyada ölü balık yemek

Rüyada ölü balık yemek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada ölü balık yemek gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada ölü balık yemek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada ölüyle balık yemek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada balık ölüsü görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü balık yakalamak kadim dostlar edineceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada ölüye balık vermek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada ölü akvaryum balığı görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada ölü yılan balığı görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, her şeyin ters gideceğine inanılır.

Rüyada balığı ölürken görmek çok eğleneceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments