Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü beyaz balık görmek

Rüyada ölü beyaz balık görmek

Rüyada ölü beyaz balık görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, kazancının günden güne azalacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü beyaz balık gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Rüyada ölü beyaz balık görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Rüyada ölü balık yemek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada köpek balığı ölüsü görmek başarılarının kalıcı olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek dertlerin günden güne artacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü büyük balık görmek bol kazançlı günler geçireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Rüyada ölü fok balığı görmek çok büyük borçlar alacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, şen kahkahalar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü balık avlamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada balık ölüsü görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments