Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yaslanmak

Rüyada ölüye yaslanmak

Rüyada ölüye yaslanmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bunalıma düşeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada ölüye yaslanmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Rüyada ölünün başında yasin okumak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye yaslanmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yasin okumak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin kuran okumak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yasin okurken görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin okuyamamak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne yaslanmak yardımının olacağına, saygınlığını yitireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada yasli adamlar görmek kazancın arttırılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments