Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden terlik almak

Rüyada ölüden terlik almak

Rüyada ölüden terlik almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, onlara galip geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden terlik almak gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada ölüye terlik giydirmek ağız tadının kaçacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden terlik almak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün terliğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölüye terlik vermek amaçların gerçekleşmeyeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada mor terlik almak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek terlik görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kazancında bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada terliğinin birini kaybetmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet eder.

Rüyada birinden terlik istemek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments