Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kan vermek

Rüyada ölüye kan vermek

Rüyada ölüye kan vermek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, çok pişmanlık duyacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, daha kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye kan vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada ölüden kan almak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye kan vermek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kan içinde görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada ölünün ağzında kan görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüde kan görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek rahatlığa ereceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, zahmetli bir işin sona ereceğine, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments