Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden kan almak

Rüyada ölüden kan almak

Rüyada ölüden kan almak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, hasta ise şifa bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden kan almak gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada ölünün ağzında kan görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerinde kan görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işarettir.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada ölü ve kan görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, insanları kandıracağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aydınlanacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kan içinde görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölüde kan görmek ekmeğinin azalmayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments