Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye çok ağlamak

Rüyada ölüye çok ağlamak

Rüyada ölüye çok ağlamak iş hayatında günah işleyeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, zor günlerin yaşanacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine inanılır.

Rüyada ölüye çok ağlamak gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ölüye ağladığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başında ağlamak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölü başında ağlamak ters giden durumların düzeleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde ağlamak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün ağladığını görmek zararın gittikçe daha da artacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Rüyada ölünün arkasından ağlamak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada ölü ağlamak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments