Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ağlamak

Rüyada ölü ağlamak

Rüyada ölü ağlamak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalet eder.

Rüyada ölü ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada ölüye ağladığını görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ölüye sarılıp ağlamak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölüye ağlamak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret eder.

Rüyada ölü başında ağlamak hasta olanlar için şifa bulmaya, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye ağlamak işlerine bereket geleceğine, ömür boyu süreceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle beraber ağlamak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ağladığını görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, depresyona gireceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments