Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva vermek

Rüyada ayva vermek

Rüyada ayva vermek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kişinin can derdine düşeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, kişinin afiyette kalacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet eder.

Rüyada ayva vermek gördüyseniz:

  • Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız.

Rüyada sarı ayva toplamak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada ayva yaprağı toplamak güven kaybına uğrayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ayva kesmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada çok büyük ayva görmek işlerini hafifleteceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ayva görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva yiyen birini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada elma ayva toplamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada iri ayva görmek keyfin kaçacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments